Kontormaskiner

Kopimaskiner, multifunktionsprintere og plottere

Et samarbejde med KontorMidt kan tilpasses dine behov og kan indeholde rådgivning ved nyanskaffelse af kontormaskiner, undervisning af personalet i korrekt betjening, problemløsning og almindelig vedligeholdelse.

Vi beregner økonomien både ved indkøb og ved drift. Vi pakker ud og sørger for, at de fungerer sammen med dine øvrige maskiner.

Kopimaskiner i alle størrelser - også brugte

Vi har altid både nye og brugte kopimaskiner på lager til gode priser.

Flere af vores kunder ønsker jævnligt nye maskiner og sælger gerne deres brugte udstyr.

Vi sætter det brugte udstyr i stand og tilbyder det til fordelagtige priser. Hvis det ikke betyder noget for dig om din maskine er fabriksny, er dette den optimale løsning. Høj kvalitet til lav pris. Se vores udvalg af brugte kopimaskiner i vores webshop.

Multifunktionsprintere

En bred vifte af fleksible multifunktionsprintere med avancerede funktioner til print, kopiering, scanning og fax. Alt i en multifunktionsprintere for individuelle brugere til arbejdsgrupper med stort forbrug.

Hos KontorMidt har vi multifunktionsprintere til enhver situation og forbrug. Mange af vores modeller er energibesparende og har mulighed for netværksopkobling.

Multifunktionsprinteren er det ideelle produkt til hjemmekontoret og mindre kontormiljøer.
Printer reparation

Brugte maskiner

Vi har også et stort udvalg af lettere brugte maskiner inden for bl.a. HP, Lexmark og Triumph-Adler, så hvis en ny er for dyr, finder vi en løsning med en lettere brugt maskine.

Alt i plottere

Har du behov at printe / plotte tegninger, har vi en løsning fra A1-format op til A0 format. Vores plottere – HP og Canon, kan udstyres med mulighed for flere papirruller samt scanner funktion, hvis du har behov for at scanne tegninger ind.

Tyttebærvej 4
8643 Ans By
Tlf. 8687 0620
mail@kontormidt.dk


______________________________________________
Hjemmeside: Georgi.dk
pencilprintercoffee-cupcarpage-break