Printer reparation

Sådan undgår I problemer med jeres kontormaskiner. Du ved helt sikkert, at forebyggelse er bedre end driftstop og dyre printer reparationer. Men gør du noget ved det?

Stor erfaring i printer reparation

Du accepterer alt for længe irriterende småproblemer med dine kontormaskiner F.eks. printeren, der tager mere end et stykke papir ad gangen eller laver en sort streg.

KontorMidt løser dine problemer, forebygger driftsstop og minimerer dyre printer reparationer.

Vores teknikere er faguddannede inden for kontormaskiner. Og deltager jævnligt i kurser og efteruddannelser hos vores leverandør.

Servicering af alle typer maskiner

KontorMidt er din lokale partner i hele Danmark indenfor printer service og reparation af kopimaskiner, printere og plottere. Kontakt os hvis du har en printer reparation vi skal kigge på. Vi laver også faste aftaler på kopimaskine service til både store og små virksomheder.

Kopimaskine service

Vi kører service i hele Danmark og vore teknikere kan derfor hurtigt rykke ud til dig. 
Læs mere

Plotter reparation

Vores tekniske-afdeling kan hjælpe dig med support på din plotter, hvis du har problemer med at maskinen.
Læs mere

Streger, prikker og stop

Ofte opleves, at printeren ikke kan tage papir fra papirkassetten og laver stop i printeren. Det er som oftest en rensning eller udskiftning af indtræks ruller til printerens papirkassette.

Striber på dine print kan være mange ting, men oftest er det printerens tromle eller farveværk, belt / ITU som skal udskiftes med et ny.

En anden ting kan være at der kommer striber eller pletter/prikker på dine print og det kan ofte være printerens transferbælte / ITU som kan forårsage at der kommer striber eller pletter/prikker på dine print. Det samme kan være hvis der kommer en bred grå stribe i den ene side af papiret.

Se typiske printer fejlkoder

Tyttebærvej 4
8643 Ans By
Tlf. 8687 0620
mail@kontormidt.dk


______________________________________________
Hjemmeside: Georgi.dk
pencilprinterfile-emptyfile-addcarpage-break